Disable Preloader

Пишете ни

Email: hospitalmiladinoski@abv.bg

Позвънете

+359 879 411 950
055 043 057

Позвънете

0 700 13 943
национален телефон - централа

Нашият екип

Нашият професионален екип

1.jpg

Димче Миладиноски M.D. p.h.d.

Димче Миладиноски

Управител

Завършил медицина в медицински университет Варна.

Работи и специализира сърдечно съдова хирургия под ръководството на проф. Владимир Данов - доктор хонорис кауза в "Света Марина" - Варна, Работи и специализира сърдечно съдова хирургия под ръководството на проф. Людмил Бояджиев в национална кардиологична болница София. Работи и специализира под ръководството на академик Жан Митрев в Скопие болница "Филип Втори".

Награден със сребърен орден от лекарския съюз България за лекар на годината, с национална значимост за Р.България. Доктор на медицинските науки от 2012г. Завършва Курсове и практики в България и чужбина. Работи и специализира спешна медицина. Специализира харвестинг хирургия. Автор на книги награден в гр.Суботица- Сърбия със златен пръстен на международен фестивал на поезията, член на БЛС МЛК ЕАТХЦХ ФЕТЦХ.

2.jpg

Хирург - Пламен Митев

Пламен Митев

д-р Пламен Митев, специалист по Хирургия, Детска кардиохирургия,
Следдипломна квалификация:
1992г. Австрия, Виена- Сърдечна хирургия на АКН, Виенски университет
1999г. Англия, Лондон -Детска сърдечна и гръдна хирургия в Детската болница на Great Ormond Street ( най-голямата в Европа)
2007г. Aвстрия, Залцбург-Курс за сърдечна хирургия на Cleveland clinik, USA
3.jpg

Невролог - Д-р Димитър Бошев -

Д-р Димитър Бошев

Завършил медицина в МУ Варна. Клинична ординатура в МУВарна. Специалист невролог 2004г. Завършил факултет по здравен мениджмънт. Цпециализира доплерова сонография, участва в симпозиуми българия и чужбина

4.jpg

Физиотерапевт - Подп. др. Атанас Янев

Подп. др. Атанас Янев

Завършва медицина във Варна. Специализира в ИСУЛ - София, работи и специализира иновативни методи които прилага в рехабилитацията и физиотерапията в Тунис, Алжир, Либия, Франция. Работил е началник на противошокова зала на мобилни противотанкови едници в на въоръжените сили на РБ. Работил е и във Военният санаториум в гр. Поморие. С опит над 12 години.

5.jpg

Стоматолог - Др. Добромир Иванов

Др. Добромир Иванов

Д-р Добромир Симеонов Иванов се дипломира през 1996г. завършва стоматология в Стоматологичният факултет в град Пловдив. Има 21 годишна частна стоматологична практика в собствен кабинет в гр. Бургас - център, и в два квартала на града, Ветрен и Сарафово. Разполага и с мобилен зъболекарски кабинет линейка. Член e на Българския Зъболекарски Съюз. Участва в редица стоматологични симпозиуми и конгреси не само в България, но и в Чужбина.

6.jpg

Кардиолог - Др. Иван Зафиров

Др. Иван Зафиров

Завършил МУ Варна, специализира в УМБАЛ Бургас и УМБАЛ Света Марина Варна кардиология. Завършил курсове по сърдечна ехография и трансезофагиална ехография. Член на БЛК и дружества на кардиолози в РБ.

7.jpg

фелдшер - А.Палов

А.Палов

Дългогодишен опит в спешната медицина. Завършил е курсове за шокови състояния. Работил е в отделение за психиатрично болни.

Медицински специалист по физиотерапия и рехабилитация- Тони Хинчева

Тони Хинчева

Дългогодишен опит в чужбина.

author9.jpg

Масажист- Радка Илиева

Радка Илиева - Масажист

Лечебна физкултура и лечебен масаж.

Хоспитал Миладиноски© 2018. All right reserved.