Disable Preloader

ПИШЕТЕ НИ

Email: hospitalmiladinoski@abv.bg

ПОЗВЪНЕТЕ

+359 879 106 760
055 043 057

Нашият екип

Нашият професионален екип

1.jpg

Димче Миладиноски M.D. p.h.d.

Димче Миладиноски

Управител

Завършил медицина в медицински университет Варна.

Работи и специализира сърдечно съдова хирургия под ръководството на проф. Владимир Данов - доктор хонорис кауза в "Света Марина" - Варна, Работи и специализира сърдечно съдова хирургия под ръководството на проф. Людмил Бояджиев в национална кардиологична болница София. Работи и специализира под ръководството на академик Жан Митрев в Скопие болница "Филип Втори".

Награден със сребърен орден от лекарския съюз България за лекар на годината, с национална значимост за Р.България. Доктор на медицинските науки от 2012г. Завършва Курсове и практики в България и чужбина. Преподава на студенти.Работи и специализира спешна медицина. Специализира харвестинг хирургия. Председател на националната асоциация на хосписите в Република България. Д-р Миладиноски е основател на устава приет от членовете на асоциацията. Автор на книги награден в гр.Суботица- Сърбия със златен пръстен , член на БЛС МЛК ЕАТХЦХ ФЕТЦХ.

МИСИЯ
Специализирани услуги от съвременната палиативна медицина с резултати базирани на бърза и прецизна диагностика в многопрофилните болници за активно лечение и по- добра колаборация със специализираните лечебни заведения - хосписи, повишаване нивото на здравните услуги и цялата здравна система в страната. Стандартизация и професионализъм в работната етика която да създава една институция достойна за уважение и почит. Равенство на достъп до здравната система еднакъв за всички в страните от Европейският съюз. Мисията на д-р Миладиноски е да допринася за благосъстоянието на хората, чрез прилагане на неговото мото "Винаги до Вас" в специализираната палиативна грижа в проучванията , проектирането и създаването на специализирани терапевтични молове - хосписи, които облекчават болката, възстановяват здравето и удължават живота. Да насочваме израстването в тази област където показваме максимум сила и способности ; да привличаме хора и центрове, непрекъснато да надграждаме в тези области чрез обучение и придобиване на знание. Да бъдем ненадминат стандарт за сравнение и да бъдем признати като специализиран център с всеотдайност, честност , почтеност и добра грижа. Да признаваме личните качества на служителите, да признаваме личните качества на пациентите. Да създаваме справедлива печалба, за да можем да изпълняваме своите задължения, да поддържаме растежа си и да постигаме своите цели а с това целите за по-добро бъдеще на Република България.

ВИНАГИ ДО ВАС !

2.jpg

Кардиолог - Александър Замов

Александър Замов

специалист по Кардиология
3.jpg

Невролог - Д-р Димитър Бошев -

Д-р Димитър Бошев

Завършил медицина в МУ Варна. Клинична ординатура в МУ Варна. Специалист невролог 2004г. Завършил факултет по здравен мениджмънт. Цпециализира доплерова сонография, участва в симпозиуми българия и чужбина

5.jpg

Анестиозолог - реаниматор
Д-р Валентин Кравченко

Д-р Валентин Кравченко

...

5.jpg

Стоматолог - Др. Добромир Иванов

Др. Добромир Иванов

Д-р Добромир Симеонов Иванов се дипломира през 1996г. завършва стоматология в Стоматологичният факултет в град Пловдив. Има 21 годишна частна стоматологична практика в собствен кабинет в гр. Бургас - център, и в два квартала на града, Ветрен и Сарафово. Разполага и с мобилен зъболекарски кабинет линейка. Член e на Българския Зъболекарски Съюз. Участва в редица стоматологични симпозиуми и конгреси не само в България, но и в Чужбина.

6.jpg

Кардиолог - Др. Иван Зафиров

Др. Иван Зафиров

Завършил МУ Варна, специализира в УМБАЛ Бургас и УМБАЛ Света Марина Варна кардиология. Завършил курсове по сърдечна ехография и трансезофагиална ехография. Член на БЛК и дружества на кардиолози в РБ.

7.jpg

Началник медицински сектор - Атанас Палов

А.Палов

Дългогодишен опит в спешната медицина. Завършил е курсове за шокови състояния. Работил е в отделение за психиатрично болни.

Медицински специалист по физиотерапия и рехабилитация- Тони Хинчева

Тони Хинчева

Дългогодишен опит в чужбина.

author9.jpg

Масажист- Радка Илиева

Радка Илиева - Масажист

Лечебна физкултура и лечебен масаж.

Хоспитал Миладиноски© 2018. All right reserved.