ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ В ЦЕНТЪРА МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ ПО ЗДРАВНА КАСА (НЗОК )

ЦЕНТЪРА предлага и стаи за настаняване 35 лева на нощувка за да се възползвате пълноценно от услугите и процедурите за физиотерапия и рехабилитация, както и да се насладите на красотите и спокойствието на малкото китно градче Черноморец. Центъра се намира на 300 метра от морският бряг.

Физикалната и рехабилитационна медицина е ново открит център във възобновената сграда на Хоспис Миладиноски ЕООД, който разполага с кабинети и зали за физиотерапия, зала за рехабилитация и кинезитерапия. За максимално удобство на пациентите центърът работи всеки ден, като работим и с частни пациенти, по линия на НЗОК ( Здравна каса).

Секторът за физотерапия е оборудван с апаратура на водещи производители най-ново поколение. Физиотерапията е клон на медицината използващ се за лечение още от антично време. Първите данни за физиотерапевтично лечение датират още преди 300 години с използването на естествени фактори, минерални извори, слънчеви бани, луга, лечебна кал и други.

За информация и записване за час за преглед наберете ни 0879 411 938

От средата на миналия век се познава използването на естествени фактори и с преформирани такива като магнитно поле, електролечение, ултразвук, лазертерапия, светлолечение и други. Чрез физикално лечение се получава терапевтичен ефект като обезболяващо, спазмолетично или друго действие или активиране или нормализиране на кръвно-лимфно-обращението.

Целта на терапията е главно да се предодврати и намали болката, но също прави и превенция на много заболявания. Курсовете на лечение са продължителни средно 7 до 10 дни и включват няколко процедури на ден.

В центъра се осъществяват следните типове лечение:

Интерферентни токове

10лв.

- те са средно честоти токове които оказват благотворно действие върху периферното обръщение, тъканната обмяна като създава условия за противо оточен и противовъзпалителен ефект. Той постига по бързо зарастване на костите при след фрактурни състояния като ускорява притока на кръв, обелзболява, намалява тонуса на спастичната мускулатура. Помага при невралгия, неврити, плексити, радиокулити , артроза, дегенаривни състояния на ставите, коксартроза, гонартроза,мускулни болки и спаазми, следфрактурни състояния, ентъръ ни разполага с модерни двуканални и повече канални и комбинирани уреди за електростимулация
  • Цена пакет 5 процедури - 35 лв.

ЦЕНТЪР ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ